< Takaisin etusivulle

YLEISET KÄYTTÖEHDOT

1. Rekisteröitävät tiedot

Kun lähetät tarjouspyynnön Lainafiltteri.fi:lle, rekisteriselosteessa eritellyt lomakkeeseen syötetyt tiedot tallennetaan asiakastietokantaamme. Tietoja voidaan käyttää markkinointitoimenpiteisiin.

Tarjouspyyntöjä voivat lähettää vain täysi-ikäset ja täysivaltaiset henkilöt.

2. Suostumus

Palvelun käyttäjä suostuu siihen, että tarjouspyynnön vastaus voidaan lähettää internetin kautta luotonhakijan antaamaan sähköpostiosoitteeseen. Palvelun käyttäjä on ymmärtänyt, että Lainafiltteri.fi ei toimi itse luoton myöntäjänä tai tee luottopäätöstä luotonhakijan hakeman luoton osalta.

3. Lainafiltteri.fi:n vastuun rajoitukset

Lainafiltteri.fi ei vastaa vahingoista, jotka johtuvat suomalaisesta tai ulkomaalaisesta lainsäädännöstä, viranomaisten toiminnasta, sodasta, lakosta, työsulusta tai muusta vastaavasta tapahtumasta. Tämä koskee myös tilannetta, jossa Lainafiltteri.fi on yllä olevan toiminnan kohteena. Vahingosta, joka on syntynyt muusta syystä, Lainafiltteri.fi ei ole vastuussa, mikäli se on toiminut normaalia varovaisuutta noudattaen. Lainafiltteri.fi ei vastaa mistään epäsuorasta vahingosta. Hakiessasi lainaa on tärkeää, että luotonhakija tarkistaa omien tulojensa tarkan määrän sekä tärkeimmät elinkustannukset, jotta luotonhakija voi laskea itselleen sopivan kokoisen kuukausittaisen maksuerän hakemalleen luoton määrälle. Vaivaton tapa on käyttää esimerkiksi kuluttajaviraston sivuilla annettuja ohjeita omien elinkustannusten arviointiin (www.kuluttajavirasto.fi).